Jak přežít tropy? Udělejte si spoustu domácí vanilkové zmrzliny

Vytisknout recept
Domácí tvarohovou zmrzlinu oceníte i v největším vedru. Dochutit si ji můžete podle vlastní fantazie. 
Jahody si omyjeme a nakrájíme nadrobno. Pokud používáme vanilkový lusk, rozpůlíme ho a nožem vyškrábeme vnitřek.
Tvaroh vyšleháme s cukrem, částí jahod, vanilkou a kokosem.  Do vyšlehané hmoty přidáme nahrubo nastrouhanou čokoládu, nakrájené jahody a lehce zamícháme.
Dáme do misky a polijeme rozehřátou hořkou čokoládou a dáme ztuhnout do mrazničky.
 
Do surovin jsem přidala k tvarohu ještě dodatek , že je vyrobený doma, pro některé šťouralky zde.
 
 

2ks - Tvaroh - domácí
ks - Třtinový cukr
1ks - Vanilkový lusk
ks - Jahody
ks - Hořká čokoláda
ks - Kokos
příprava - 6 hod
vaření - 30 min
Kategorie Dezert
Porce 0
Uvařila Zdeňka Zajíčková

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account