Domácí tvarohovou zmrzlinu oceníte i v největším vedru. Dochutit si ji můžete podle vlastní fantazie.
Jahody si omyjeme a nakrájíme nadrobno. Pokud používáme vanilkový lusk, rozpůlíme ho a nožem vyškrábeme vnitřek.
Tvaroh vyšleháme s cukrem, částí jahod, vanilkou a kokosem. Do vyšlehané hmoty přidáme nahrubo nastrouhanou čokoládu, nakrájené jahody a lehce zamícháme.
Dáme do misky a polijeme rozehřátou hořkou čokoládou a dáme ztuhnout do mrazničky.
Do surovin jsem přidala k tvarohu ještě dodatek , že je vyrobený doma, pro některé šťouralky zde.
2ks - Tvaroh - domácíks - Třtinový cukr1ks - Vanilkový luskks - Jahodyks - Hořká čokoládaks - Kokospříprava - 6 hodvaření - 30 min