Domáci špaldový chlebík bez kysnutia - rýchly, jednoduchý, chrumkavý

Vytisknout recept
Kategorie Přílohy
Čas přípravy 10 minutes
Čas vaření 30 minutes
Porce 0
Uvařila Monika Galgócziová

Ingredience

  • 250 g špaldová hladká múka
  • 250 g špaldová celozrnná hladká múka
  • 200 ml kyslá smotana
  • 1 lžička soľ
  • 1 lžička sóda bikaróna

Instrukce

  • Viem, že už tu mám dva recepty na domáci chlebík, ale podelím sa s Vami aj o túto rýchlovku 🙂
     
    1. Všetky suroviny spracujeme na tuhé cesto.
    2. Vytvarujeme bochník, dáme na plech s papierom, na vrchu urobíme aspoň dva zárezy.
    3. Pečieme vo vyhriatej rúre na 200°C približne 30 minút. 
    4. Po vychladnutí už len spapať 🙂
Tagy:

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account