Domácí pečení medvídci
Ingredience
- 120 g hladké špaldové mouky
- 1/2 balíčku prášku do pečiva
- 1 lžička karobu/kakaa
- 2 lžíce třtinového cukru
- 1 zralý banán
- 30 g másla rozpuštěného
- 3 lžíce mléka + 1 navíc na tmavé těsto
- 2 vejce podestýlková Srdce domova
Instrukce
- Troubu si začněte předehřívat na 180 stupňů.
- Banán rozmačkejte, přidejte vejce a společně rozmixujte.
- Přidejte cukr, máslo, mouku s práškem do pečiva a mléko.
- Promíchejte.
- Z připraveného těsta odeberte 3 lžíce a do něj přidejte karob nebo kakao.
- Rozmíchejte.
- Těsto zhoustne, proto do něj přidejte lžící mléka.
- Do tlapek (a oušek) nejprve lžičkou dávkujte tmavé těsto. Poté přidejte i světlou směs.
- Pečte cca 30 minut, potom vyklopte a na mřížce nechte vychladnout.