Domácí müsli s jogurtem bifido Mlékárny Valašské Meziříčí

Vytisknout recept
Jednotlivé ingredience lze libovolně kombinovat podle vlastních preferencí. Praktická dvoudílná dóza na potraviny 4FOOD od firmy TESCOMA bude ideálním pomocníkem pro tyto účely, oblíbíte si ji i pro snadnou manipulaci.
Kategorie Dezert
Kuchyně Česká
Čas přípravy 15 minutes
Čas vaření 15 minutes
Celkový čas 45 minutes
Porce 3
Uvařila KateřinaGoroškov

Ingredience

  • • 3 ks BÍLÉHO JOGURTU Z VALAŠSKA BIFIDO
  • • 250 g ovesných vloček
  • • 50 g semínek
  • • 100 g nasekaných mandlí
  • • 90 g medu
  • • 60 g másla
  • • 1 lžička skořice
  • • 100 g lyofilizované maliny
  • • 200 g čerstvé maliny

Instrukce

  • Předehřejeme troubu na 160 °C.
  • Plech vymažeme trochou oleje.
  • Na pánvi rozpustíme máslo, přidáme med a mícháme, dokud se vše nespojí.
  • Odstavíme pánev a nasypeme do ní ovesné vločky, semínka, nasekané mandle a skořici.
  • Důkladně promícháme, aby se vše obalilo. Směs rozprostřeme na plech v rovnoměrné vrstvě.
  • Pečeme přibližně 10–15 minut.
  • Jakmile směs zezlátne vyndáme ji z trouby.
  • Necháme müsli zchladnout, poté přidáme lyofilizované maliny a nasypeme müsli do vrchní části dózy.
  • Do spodní části vložíme čerstvé maliny a vychlazený Bílý jogurt bifido.
0 Komentářů

Napište komentář

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account