Domácí mango granola bez cukru

Vytisknout recept
Nejprve si smíchám mangové pyré s kokosovým tukem. Dále do směsi přidám všechna semínka a pokrájené ořechy. Dále přimíchám kakao nebo skořici na dochucení.
Granolu rozložím na plech a dám do trouby na 150°C na 10 minut. Poté promíchám do granoly sušené ovoce a kokos a vrátím zpět do trouby a nechám ještě 5 minut dopékat.
Granola je výborná jak teplá, tak studená.
200g - mangového pyré (očistěné a rozmixované mango)
40g - kokosového tuku
30g - sezamu
50g - slunečnicových semínek
35g - vlašských ořechů (klidně přidejte více, já použila zbytek, co jsem měla doma)
100g - mandlí
100g - kešu
30g - jáhlových pukanců (pokud chcete paleo granolu, tak vynechte)
40g - kokosu (používám bio, ten není tak suchý)
100g - pokrájených švestek
100g - rozinek
ks - skořice nebo kakao na dochucení
příprava - 20
vaření - 25
Kategorie Chuťovka
Uvařila AnnaTůmová

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account