


Vše včetně zeleniny umixujeme v hladký krém. Podáváme vychlazené s pečivem a zeleninou.3lžíce - majoneza3ks - tavený sýr1lžíce -...
Ocisteny kalerab umyjeme, pokrajame na kocky, osolime, zalejeme vriacou vodou a povarime. Z masla a muky pripravime bledu zaprazku,...
Pochoutka z Itálie na vašem stole: Tagliatelle s lososem 4 lžíce Olivový olej1 ks Šalotka nebo cibule1/2 sklenička Voda...
Pstruh na másle a na bylinkách 2 ks Pstruh6 ks Brambory2 lžička SůlPepřŠalvějMátaTymián100 g Máslo0,5 dcl Olej Martina, žena...
Zužitkujte zbytky bramborového salátu chutně a netradičně.
Cuketová buchta - slaná 1/2 kg Cuketa1/4 kg Hladká mouka1/2 ks Prášek do pečiva7 lžíc Olej4 ks Vejce10 dkg...
Mrkvový dort Na dort: 500 g mrkve (200 g celozrnné pšeničné mouky, 150 g)krupicového cukru (5 vajec, 150 g...
©2025 Ženy s.r.o.
| Cookie | Délka | Popis |
|---|---|---|
| cookielawinfo-checkbox-analytics | 12 měsíců | Tento soubor cookie je nastaven pluginem GDPR Cookie Consent. Soubor cookie se používá k uložení souhlasu uživatele s používáním souborů cookie v kategorii „Analytika“. |
| cookielawinfo-checkbox-functional | 12 měsíců | Soubor cookie je nastaven na základě souhlasu s cookie GDPR k zaznamenání souhlasu uživatele pro soubory cookie v kategorii „Funkční“. |
| cookielawinfo-checkbox-necessary | 12 měsíců | Tento soubor cookie je nastaven pluginem GDPR Cookie Consent. Cookies slouží k uložení souhlasu uživatele s cookies v kategorii „Nezbytné“. |
| cookielawinfo-checkbox-others | 12 měsíců | Tento soubor cookie je nastaven pluginem GDPR Cookie Consent. Cookie se používá k uložení souhlasu uživatele s cookies v kategorii „Jiné". |
| cookielawinfo-checkbox-performance | 12 měsíců | Tento soubor cookie je nastaven pluginem GDPR Cookie Consent. Cookie se používá k uložení souhlasu uživatele s cookies v kategorii „Výkon“. |
| viewed_cookie_policy | 12 měsíců | Soubor cookie je nastaven pluginem GDPR Cookie Consent a používá se k uložení, zda uživatel souhlasil nebo nesouhlasil s používáním souborů cookie. Neukládá žádné osobní údaje. |