Domácí Burgry - pochutná si celá rodina

Vytisknout recept
  • karbanátky kupuji smražené, dám je do trouby (postup přípravy na obale)
  • nakrájím cibuli na kroužky, dám na pánev
  • rozklepnu vejce a rozbiju žloutek aby se spojil s bílkem, a otočím, smažíme z obou stran
  • na další pánvičce propeču slaninku či šunku
  • já si na sucho propeču i housky at jsou pěkně křupavé
 
  • na housku po usmažení dám kečup-> šunka->maso->kečup->vejce->cibule->šunku-> kečup->houska.
Kombinace záleží na vás, i výběr masa, já dělám z kuřecího. Dobrou chuť
6 ks - Mražené maso na burgry
6ks - Housky
6ks - Vejce
12ks - Plátky salámu(šunka či slanina)
1ks - Cibule
ks - Kečup
příprava - 30
vaření - 10
Kategorie Chuťovka
Uvařila MonikaVlčková

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account