Domácí borůvková zmrzlina. Rychle, levně, slavnostně 🙂
Ingredience
- 250 g borůvky
- 250 g tvaroh
- dle chuti stévie, med, datlový sirup, třtinový cukr... dle vaší preference
Instrukce
- Pár borůvek si nechejte bokem na ozdobu. Jak na to:Všechny ingredience rozmixujte, mně postačil tyčový mixér. Dejte mrazit. Já dala asi na 3 hodiny. Každou hodinu jsem zmrzlinu vyndala a promíchala. Nemá být zmrzlá na kost. Prostě tak, aby šla hezky naservírovat 🙂Tip:Zmrzlinu si můžete připravit z jakéhokoliv ovoce. To vám poslouží jako základ, dosladíte podle vaši chuti. A libovolně můžete přidat mléko, bílý jogurt, tvaroh, ricottu… Získáte lehkou a zdravou zmrzlinu bez zbytečných kalorií, která vás příjemně osvěží.