Crème brûlée

Vytisknout recept
1. Na dezert v kastrůlku smícháme mléko se smetanou. Přidáme pudingové prásky a skořicové cukry a za stálého míchání povaříme do zhoustnutí. Nalejeme do misek a necháme vychladnout.
2. V kastrůlku připravime želé s vinem, džusem a skořicovým cukrem podle návodu na obale. Odstavime a ihned vmícháme višně. Do podávání dezertu necháme stranou.
3. Dezert před podáváním posypeme třtinovým karamelovým cukrem. Krustu vytvorime bud pomoci flambovací pistole, nebo tak, že misky vložíme na pár minut do trouby na funkci grilu.
4. Nakonec Crème brûlée ozdobime višněmi. 
Na dezert:
300 ml mléka
200 ml smetany ke šlehání
2 balíčky pudingu karamel
2 balíčky skořicového cukru
Na ozdobení:
1 balíček dort- želé čiré
150 ml červeného vína
100 ml pomerančového džusu
2 balíčky skořicového cukru
175 g višní (mražených bez pecek)
Na krustu:
2 balíčky třtinového cukru karamelového
Kategorie Dezert
Čas přípravy 25 minutes
Čas vaření 2 hours 30 minutes
Porce 0
0 Komentářů

Napište komentář

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account