1. Na dezert v kastrůlku smícháme mléko se smetanou. Přidáme pudingové prásky a skořicové cukry a za stálého míchání povaříme do zhoustnutí. Nalejeme do misek a necháme vychladnout.2. V kastrůlku připravime želé s vinem, džusem a skořicovým cukrem podle návodu na obale. Odstavime a ihned vmícháme višně. Do podávání dezertu necháme stranou.3. Dezert před podáváním posypeme třtinovým karamelovým cukrem. Krustu vytvorime bud pomoci flambovací pistole, nebo tak, že misky vložíme na pár minut do trouby na funkci grilu.4. Nakonec Crème brûlée ozdobime višněmi. Na dezert: 300 ml mléka 200 ml smetany ke šlehání 2 balíčky pudingu karamel 2 balíčky skořicového cukru Na ozdobení: 1 balíček dort- želé čiré 150 ml červeného vína 100 ml pomerančového džusu 2 balíčky skořicového cukru 175 g višní (mražených bez pecek) Na krustu: 2 balíčky třtinového cukru karamelového