ČOKOLÁDOVÉ BROWNIES

Vytisknout recept
Zkuste také použít naši Nature's Promise mouku bez lepku nebo špaldová mouka je také zdravější než klasická hladká. Kvalitní hořká čokoláda by měla obsahovat minimálně 70 % kakaa a kakaové boby. Čokoláda je zdrojem antioxidantů, vlákniny, minerálů a stopových prvků. Doporučený denní příjem kvalitní čokolády je 30 g.
Kategorie Dezert
Kuchyně Česká
Čas přípravy 15 minutes
Čas vaření 35 minutes
Celkový čas 50 minutes
Porce 4 osoby
Uvařila NelaVávrová

Ingredience

  • 400 g tmavé čokolády
  • 280 g másla
  • 350 g tmavého cukru
  • 6 vajec
  • 150 g hladké mouky

Instrukce

  • Troubu předehřejte na 180 °C. Polovinu 200g čokolády dejte do žáruvzdorné mísy, přidejte 280 g másla a na mírném ohni zahřívejte a pečlivě promíchávejte, abyste získali krásně hladký krém.
  • Nechte mírně zchladnout. Pak vmíchejte 350 g tmavého cukru, 6 vajec a 150 g hladké mouky.
  • Nakonec vmíchejte druhou polovinu nasekané čokolády a těsto nalijte na máslem vymazaný a pečicím papírem vyložený plech o rozměrech 20 × 30 cm. Pečte 30–35 minut.
  • Nechte zchladnout a výborné brownies podávejte nakrájené na čtverce. Ozdobit je můžete cukrem nebo kokosem.
5 Komentářů
  1. MariannaFabušová 1 rokem ago

    5 stars
    Zaujímavý receptík,no ide tam dosť vajec.

  2. 5 stars
    Lákavá dobrota.

  3. LucieGajdíková 1 rokem ago

    Vypadá skvěle! A dá se udělat i fitness verze z červených fazolí 😁

Napište komentář

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account