Čokoládová pěna z cizrny pro vegany i nevegany

Vytisknout recept
Cizrnu z plechovky si přecedím a vodu, která mi v misce zůstane, si dám vyšlehat do robota. Nechám šlehat aspoň 20 - 30 minut. Nemusíte se bát, že pěnu přešleháte.
Mezitím si na vodní lázni rozpustím čokoládu a následně ji opatrně vmíchám do pěny. Tady opatrně, aby pěna nespadla.
Čokoládovou pěnu dám do pohárků a nechám v ledničce ztuhnout, aspoň dvě hodiny, nebo klidně přes noc.
Po ztuhnutí cizrna není v chuti vůbec poznat.

ks - cizrna v plechovce
100g - kvalitní čokoláda (70% a více)
příprava - 40
vaření - 0
Kategorie Dezert
Porce 0
Uvařila AnnaTůmová

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account