Cibulová omáčka - bezlepková

Vytisknout recept
Kategorie Hlavní jídlo
Čas přípravy 30 minutes
Čas vaření 20 minutes
Porce 0
Uvařila Zdeňka Zajíčková

Ingredience

  • 4 ks Větší cibule
  • 1 lžíce Olej, sádlo, nebo ghí
  • 1 ks Masox bez glutamátu
  • 1 lžíce Tamari
  • 3 lžíce Rýžová mouka
  • dle potřeby Voda

Instrukce

  • Cibuli oloupeme a nakrájíme, potom orestujeme na oleji, sádle nebo GHÍ (přepuštěné máslo)
    Až je cibule orestovaná přidáme mouku orestujeme a rozředíme vodou. V receptu je rýžová mouka, samozřejmě lze použít i bílou nezdravou mouku 🙂 Ale proč zbytečně náš organizmus zatěžovat lepkem. Přidáme Tamari omáčku na dochucení, já tuto omáčku nesolím protože TAMARI ji doladí po všech stránkách 🙂
    Kdo neholduje TAMARI omáčce, přidá na dochucení masox
    Povaříme a rozmixujeme na hladkou omáčku, kterou můžeme servírovat jak s knedlíkem, tak s těstovinami a k tomu jakýkoliv druh masa. 
     
    Vegetariáni mohou servírovat ROBI maso, které se dá upravit na jakýkoliv způsob , ale NENÍ vhodné pro CELIAKA, protože je ze pšenice.
     
    Přeji vám dobrou chuť 😀
     
Tagy:

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account