Chalupářský toast s ředkvičkovou pomazánkou.

Vytisknout recept
Večeře na chalupě, aneb co zahrádka a lednice nabízí.
Kategorie pomazánka
Kuchyně Česká
Čas přípravy 10 minutes
Čas vaření 20 minutes
Celkový čas 30 minutes
Porce 4 osoby
Uvařila Marcela Šplíchalová

Ingredience

  • 4 lžíce tatarské omáčky Hellmann's
  • 1 svazek ředkviček
  • 1 červená cibule
  • 1 měkký tvaroh
  • Sůl
  • Pepř
  • Toastový chléb

Instrukce

  • 1. Nastrouháme ředkvičky, posolíme je a po deseti minutách vymačkáme přebytečnou vodu.
  • 2. Přidáme najemno nakrájenou červenou cibuli.
  • 3. Přidáme měkký tvaroh, zamícháme.
  • 4. Postupně vmícháme krémovou tatarskou omáčku Hellmann's.
  • 5. Dochutíme solí a pepřem.
  • 6. Dáme vychladit.
  • 7. Uděláme topinky, namažeme vychlazenou pomazánkou, doplníme další zeleninou ze zahrádky.
  • 8. Dobrou chuť!
0 Komentářů

Napište komentář

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account