Chalupářský toast s ředkvičkovou pomazánkou.
Vytisknout recept
Večeře na chalupě, aneb co zahrádka a lednice nabízí.
Kategorie pomazánka
Kuchyně Česká
Čas přípravy 10 minutes min
Čas vaření 20 minutes min
Celkový čas 30 minutes min
Porce 4 osoby
Uvařila Marcela Šplíchalová
- 4 lžíce tatarské omáčky Hellmann's
- 1 svazek ředkviček
- 1 červená cibule
- 1 měkký tvaroh
- Sůl
- Pepř
- Toastový chléb
1. Nastrouháme ředkvičky, posolíme je a po deseti minutách vymačkáme přebytečnou vodu.
2. Přidáme najemno nakrájenou červenou cibuli.
3. Přidáme měkký tvaroh, zamícháme.
4. Postupně vmícháme krémovou tatarskou omáčku Hellmann's.
5. Dochutíme solí a pepřem.
6. Dáme vychladit.
7. Uděláme topinky, namažeme vychlazenou pomazánkou, doplníme další zeleninou ze zahrádky.
8. Dobrou chuť!