Carpaccio z hovězí svíčkové

Vytisknout recept
Maso nakrájíme na tenké plátky, plátky na prkénku rozbouchame na tenoučké plátky. Rukolu omyjeme, osolíme, opepříme a pokame trochou olivového oleje a balsamico ocet. Rukolu dáme na talíř, na rukolu dáme plátky masa, které opepříme a osolíme dle chuti. Takový to pokrm dochutíme strouhaným parmazánem a podáváme s opečenou bagetkou či jiným pečivem,
Přeji dobrou chuť *heart*
200g - Hovězí svíčková
Baleníks - Rukola
ks - Pepř
3lžíce - Parmezán
ks - Sůl
ks - Olivový olej
ks - Balsamico ocet
příprava - 10
vaření - 0
Kategorie Předkrm
Uvařila Kristýna Wejnarová

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account