Calimero

Vytisknout recept
Tento italský drink je drsnějším bráchou známého nápoje Bombardino. Připravte si ho se zrnkovou kávou Jacobs Barista Espresso Italiano se silnou a jemnou chutí, typickou pro italskou kávu.
Kategorie Nápoje
Kuchyně Italská
Čas přípravy 10 minutes
Čas vaření 5 minutes
Celkový čas 15 minutes
Porce 2 porce
Uvařila Irča Holčáková

Ingredience

  • • 1 dcl vaječného likéru
  • • 0 4 dcl whisky
  • • Intenzivní espresso z kávy Jacobs Barista Espresso Italiano
  • • Šlehačka
  • • Nastrouhaná hořká čokoláda k ozdobení

Instrukce

  • Smíchejte vaječný likér s whisky a vzniklou směs krátce zahřejte. Dávejte pozor, aby se nezačala vařit, její teplota by neměla překročit 80 °C. Mezitím si připravte espresso. Do sklenice nebo skleněného hrnku následně nalijte nejprve ohřátou směs likéru s whisky a poté opatrně přes lžičku nalijte na hladinu nápoje espresso. Nahoru přidejte šlehačku a ozdobte nastrouhanou čokoládou.
0 Komentářů

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hodnocení receptu




©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account