Buchta Margot maracuja
-
-
STROUHANÝ TVAROHOVÝ KOLÁČ
NelaVávrová||Recepty
STROUHANÝ TVAROHOVÝ KOLÁČ TĚSTO:200 g hladké špaldové mouky Pernerka1 čokoládový puding (klidně i proteinový, ale dopručujeme prémiový puding horká...
-
Cuketa k nedělnímu obědu? Proč ne!
Lenka Hudečková||Recepty
Cuketa k nedělnímu obědu? Proč ne! 1 ks Malá cuketa1 ks Patizon2 lžíce Hladká mouka2 ks Vejce50 g Sýr...
-
Brambory s cuketou, slaninkou a sýrem
LucieGajdíková||Recepty
Brambory, slaninu a cuketu nakrájíme na kostičky a dáme do sádlem vymazaného pekáče. Přidáme nakrájený česnek, sůl a pepř...
-
Krémová chřestová polévka, kterou si zamiluje celá rodina
LuciePomijová Brabcová||Recepty
Krémová chřestová polévka, kterou si zamiluje celá rodina 600 ml Chřestový vývar750 ml Drůbeží nebo zeleninový vývar3 - 4...
-
Makové šátečky, které se rozplývají na jazyku
Naděžda Křičenská||Recepty
Makové šátečky, které se rozplývají na jazyku 1 ks Listové těsto200 g Mletý mák250 ml Mléko1 lžíce Cukr krupice1...
-
Pastéis de Nata neboli žloutkový koláček
Redakce Ženy s.r.o.||Recepty
Tento lahodný žloutkový koláček je neodmyslitelnou součástí každé návštěvy Portugalska a historie jeho výroby sahá až do 18. století....
-
Gnocchi „al Pomodoro“
Kateřina Šebestová||Recepty, hlavní jídlo
Gnocchi „al Pomodoro“ 1 ks Noky (balíček)2 lžička Olivový olej1 špetka Sůl4 stroužek Česnek1 ks Loupaná rajčata (sklenice)1 dcl...