Bon Menu Morocco: Pečená dýně s cizrnou v rajčatové omáčce

Vytisknout recept
Bon Menu Morocco vás směsí cizrny v rajčatové omáčce s grilovaným lilkem a paprikou přenese do exotického, sluncem prosluněného Maroka.
Kategorie Hlavní jídlo
Kuchyně Ostatní
Čas přípravy 15 minutes
Čas vaření 30 minutes
Celkový čas 45 minutes
Porce 4 osoby
Uvařila Irča Holčáková

Ingredience

  • 1 Bon Menu Morocco
  • 1 máslová dýně
  • olivový olej
  • snítka petržele

Instrukce

  • Nejprve si předehřejeme troubu na 200 stupňů. Dýni rozřízneme v půlce, vydlabeme, očistíme a vnitřek potřeme olivovým olejem. Takto připravenou dýni vložíme do trouby a pečeme přibližně 20 minut do změknutí. Když je dýně měkká, vyndáme ji z trouby a do vydlabané části přidáme Bon Menu Morocco. Pečeme ještě dalších 5–10 minut podle potřeby. Podáváme posypané nasekanou čerstvou petrželí.
3 Komentářů
  1. Naděžda Křičenská 9 měsíců ago

    5 stars
    Krásně ta dýně vypadá. Určitě vyzkouším.

  2. Lenka Hudečková 9 měsíců ago

    5 stars
    No foto je úžasné, luxusní, hned bych si to dala… díky za recept 🙂

  3. NelaVávrová 9 měsíců ago

    uauu mnam

Napište komentář

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account