Bigoš

Vytisknout recept
Kategorie Hlavní jídlo
Čas přípravy 20 minutes
Čas vaření 1 hour
Porce 0
Uvařila Iva Lojkásková

Ingredience

  • 500 g Vepřové plecko
  • 500 g Kysané zelí
  • 2 ks Cibule
  • 2 stroužek Česnek
  • 2 lžička Grilovací koření
  • Sůl, pepř
  • Olej nebo sádlo

Instrukce

  • Nakrájenou cibuli orestujeme na oleji nebo na sádle, přidáme plecko nakrájené na kostky a taktéž orestujeme. Přidáme kmín, osolíme, opepříme a docela hojně posypeme grilovacím kořením. Zalijeme vodou nebo vývarem a dusíme doměkka. Pak přidáme kysané zelí, pokud je moc tvrdé, tak předtím povaříme. Nakonec přidáme prolisovaný česnek.
    Podávám s knedlíkem, ale chutná i s chlebem.
Tagy:

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account