Bazalková omáčka

Vytisknout recept

Nějak mi tu začala přerůstat bazalka, tak než půjde do květu,

ořezala jsem ji, očistila od stonek a nasekala.

V kastrůlku jsem si pomalu rozheřála šlehačku, přidala bazalku a míchala.

Jako koření jsem použila svou bylimkovou sůl.

Poté jsem si ve skleničce rozmíchala lžíci škrobu se studenou vodou

a tím omáčku zahustila.

Bohužel moc, tak jsem ji pro změnu naředila mlékem.

Výsledek je vynikající, jako přílohu jsem uvařila celozrnná kolínka.

Dobrou chuť přeje Hudlenka


1ks - šlehačka
ks - bazalka
ks - koření
ks - mléko
1lžíce - kukuřičný škrob
příprava - 2
vaření - 10
Kategorie Hlavní jídlo
Uvařila Lenka Hudečková

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account