Batátový krém

Vytisknout recept
Batáty ostrouháme a nakrájme na malé kousky, jako brambory.
Dáme vařit společně s česnekem, když změknou, rozmixujeme. Zalejeme smetanou, či šlehačkou, nastrouháme trochu muškátového oříšku, dáme lžíci parmezánu, cukr, sůl - dle chuti.
Nedávám do batát příliš mnoho vody, aby hezky zhoustla, po rozmichování.
V talíři dozobím nočkem z gervais, bazalkou a kapkou olivového oleje - nebo jen pestem a nočkem.
 
*heart*

3ks - Batáty větší
1ks - šlehačka ( či smetana)
2lžíce - cukr
1špetka - sůl
1lžíce - parmezán
1stroužek - česnek
1špetka - muškátový oříšek
příprava - 20
vaření - 30
Kategorie Polévka
Porce 0
Uvařila Kateřina Šebestová

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account