Banánová zmrzlina za hodinku k podávání

Vytisknout recept
Zralé banány nakrájíme na kolečka a dáme do igelitového sáčku na mrazák. Za necelou hodinku banány vložíme do mixéru, lehce rozmixujeme a přidáváme smetanu či jogurt až do dosažení požadované konzistence. Kdo chce bezlaktózovou verzi, může použít kokosové/mandlové mléko či jen vodu (dosáhnete osvěžujícího a lehkého sorbetu, namísto krémové zmrzliny). 
Zmrzlinu podáváme zdobenou mandlemi a přelitou javorovým sirupem. 
 
Foto: Pinterest
3ks - zralé banány
100ml - smetana nebo tučný bílý jogurt
4lžíce - javorový sirup
4lžíce - mandle nebo semínka
příprava - 10
vaření - 10
Kategorie Dezert
Uvařila KristinaGrey

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account