14. Čokoládová saláma

Vytisknout recept
Čokoládu na varenie rozpustíme nad parou a pridáme všetky prísady, dobre premiešame. Alobal posypeme práškovým cukrom, alebo pomletými orechmi alebo postrúhaným kokosom. Čokoládovú masu dáme na posypaný alobal, vytvarujeme salámu. Urobíme o priemere 4 cm, lebo veľká sa zle krája. Necháme v chladničke postáť aspoň 12 hodín. Na druhý deň krájame na úhľadné asi 1 cm plátky.........Môj starý osvedčený recept.

200g - Čokoláda na varenie
200g - Cukr moučka
200g - Mleté vlašské ořechy
80g - Orechy posekané
50g - Figy posekané
50g - Kandidované ovoce
1 - 2ks - Vajce
10g - Cukr moučka na obalení
1ks - Alobal na zabalení
příprava - 20 min
vaření - 40
Kategorie Cukroví
Porce 0
Uvařila AnnaDzurejová

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account