Nevěříte? Že každý rok čtete to samé, ale přitom pořád vše při starém? Pak v něčem bude asi zakopaný pes. Přemýšlela jste někdy už nad tím, co jste pro sebe tenhle rok udělala nebo jestli
SE CHCETE MÍT DOOPRAVDY LÍP?
Jestli je vaše odpověď ANO, pak poslední dny roku 2018 jsou jen na vás. Určitě se za posledních dvanáct měsíců stalo spoustu krásných věcí a zažila jste nespočet příjemných chvil. Bezpochyby si zasloužíte ocenění v mnoha směrech, protože jste skvělá máma, báječná žena a tvrdě pracujete. Ale… dost možná jste taky něco pokazila, anebo nedotáhla do konce. Nezoufejte, máte ještě šanci uzavřít tento rok tak, aby ten příští byl o mnoho lepší nebo rokem vašich snů!
10 MINUT, KTERÉ VÁM ZMĚNÍ ŽIVOT
„Neúspěšné úspěchy“. Určitě je vám nad nebe jasné, že těžké lekce byste neměla už opakovat. Dobrá zpráva je, že některé emocionální vzorce jsou právě teď připraveny k definitivnímu odchodu. Ať se vám to zdá nebo ne, během posledních 12 měsíců jste prošly obrovským vývojem a načerpaly jste spoustu zkušeností. Je to kus vašeho života a studnice moudrosti, kterou objevíte pomocí jednoduchého cvičení, které vám zabere jen 10 minut.
NAŠLI, MOJI RÁDCOVÉ, NAŠLI?
Vašim úkolem teď bude vyčlenit si pro sebe 10 minut, vzít si k sobě tužku a kus papíru a najít odpovědi na následující otázky, spontánně a od srdce. Zpravidla to, co přijde první na mysl, je to „pravé-ořechové“. Získáte přehled nejen o tom, jak báječné vlastně jste, co všechno jste stihly, co se vám podařilo, ale také info o nezdarech. Budete mít možnost poučit se z vlastních chyb a zbavit se všeho, co vám znepříjemňuje život. Pojďme na to:
1# CO JSEM TENTO ROK UDĚLALA, VYTVOŘILA NEBO ZKUSILA, A JSEM ZA TO NA SEBE FAKT PYŠNÁ?

    během roku většinou nemáme čas se zastavit a zamyslet, teď je na to ta nejvhodnější příležitost
    zapomeňte na přílišnou kritiku „neudělala jsem dost“, nejsem dobrá jako… a konečně se pochvalte
    malé, velké věci, všechno je vaše zásluha a všechno se počítá

2# JAKÉ CHYBY JSEM UDĚLALA A CO MĚ NAUČILY? CO MI ŘÍKÁ LEKCE, KTEROU JSEM PROŠLA?

    na konci roku máte od chyb odstup, nejsou tak živé, tak se na ně podívejte
    také nejste tak striktní a máte také pro sebe pochopení
    a především, s vámi už necvičí emoce, tak si v klidu projděte si holá fakta

3# CO JSEM OCHOTNA PUSTIT?

    konec roku je naprosto ideální zbavit se všech věcí, které nefungují nebo nefungovali nikdy a hlavně lidí, které vám ubližují nebo neustále jitří vaše emoce
    můžete se sama sebe zeptat: Co už v životě nechci zažívat? Na co už nechci myslet? Jakých pocitů se chci zbavit?
    zapátrejte v mysli, jaké „báchorky“ si říkáte pořád kolem dokola? Vše nejdříve „hoďte“ na papír a pak to spalte, utopte, prostě s tím zatočte a udělejte jednou pro vždy konec.

Jestli jste došly až sem a máte popsaný list papíru, znamená to, že procházíte léčivým a očišťujícím procesem. Máte zcela jasnou představu o své hodnotě i pokroku. Také víte, čeho je potřeba se zbavit, abyste byla v životě opravdu spokojená. Letmým pohledem na váš seznam a selským rozumem pak dáte dohromady „fár-plán“, co v příštím roce dělat jinak, lépe a radostněji:) Uvidíte, když budete průběžně pracovat sama se sebou,výsledky na sebe nenechají dlouho čekat a rok 2019 bude váš!
Na závěr mě napadá ještě jedno hezké přísloví: „Buď jako strom a schoď všechny listy, které jsou už suché“. Rúmí
I PRO PŘÍŠTÍ ROK
buďte sama sebou a na své straně. Žijte svůj život naplno, protože další šance se už nekoná;) Pokud budete chtít sdílet, napište mi sem nebo na mail. Pořád platí, že ve dvou se to lépe táhne:)) Díky za vaši důvěru a přeji vám pro příští i další roky od srdce jen to nejlepší!

0 Komentářů

Napište komentář

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account