Vlhčené ubrousky běžně používáme především na hygienu. Málokdo však tuší, že s nimi dokážete dělat i řadu dalších věcí. O jaké se jedná a k čemu všemu se dají použít? Podívejte se společně s námi na výčet zajímavých možností.

Odstraní deodorant

Máte na svém oblečení nevzhledné bílé stopy od deodorantu? Pokud ano, není nic jednoduššího, než je odstranit právě vlhčenými ubrousky. Stačí jenom pár pohybů a budou minulostí.

Umyjí stěny

Pokud máte děti, které velmi rády používají voskovky k tomu, aby jimi kreslili na zeď, tak vás to už nijak výrazně znepokojovat nemusí. A to z důvodu, že tyto stopy odstraníte pomocí vlhčených ubrousků.

Vyčistí žehličky

Máte na nich špínu a připáleniny od oblečení? Nemusíte zoufat, jelikož i na jejich vyčištění se dá velmi jednoduše použít právě vlhčený ubrousek. Chvíli čistěte teplou plochu žehličky a spáleniny budou minulostí.

 

Posbírají chlupy

Máte psa nebo kočku a všude proto máte její chlupy? Nemusíte doma během s vysavačem, jelikož vlhčené ubrousky zajistí, že se na ně chlupy nalepí. A to ať jsou na nábytku, na podlaze, nebo klidně i na vašem oblečení.

Nabrousí nůžky

Zdá se to až neuvěřitelné, ale je to tak. Ubrousek několikrát přehněte a potom ho začněte stříhat. Potom nůžky rozevřete a ubrouskem jezděte po ostří. Uvidíte, že nůžky budou fungovat mnohem lépe.

Odstraní mouchy z čelního skla

Jezdit v létě je doslova za trest. Vaše čelní sklo je plné much a dalšího hmyzu. Co je však dokáže spolehlivě odstranit? Jsou to vlhčené ubrousky. Použít se kromě skla dají také na karoserii vašeho vozidla.

Odstranění prachu

Jak je to dlouho, co jste otírali žaluzie? Pokud je to dávno, je třeba prach odstranit. Opět k tomu nejlépe poslouží tento pomocník. Stačí několikrát přejet a vaše žaluzie budou stoprocentně jako nové. 

Zapalovač grilu

Použijte již vyschlé a použité ubrousky. Ty napěchujte do obyčejné ruličky od toaletního papíru. Tu potom zapalte, vhoďte do grilu a zasypte dřevěným uhlím. Jednoduché a účinné.

0 Komentářů

Napište komentář

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account