Taky Vám přijde, že je v dnešní době čím dál složitější najít vztah nebo i přátelství?
Lidi jsou pořád busy a na lásku už není čas. Jdete ven na drink, někoho potkáte a strávíte s ním večer, vyměníte si čísla a ráno se vzbudíte a čekáte. Koukáte na telefon půl dne a říkáte si, proč se neozývá, vždyť jsme si včera tak rozumněli. 
To je první příklad. 
Také můžete s někým strávit noc a vidíte v tom začátek vztahu a pak bum, začne Vás ignorovat, neodpovídá na zprávy, nebo jen napíše promiň momentálně mám hodně práce a už se neozve. 
Proč?
Lidé vymysleli dokonce rychlejší seznamování a to jsou aplikace do mobilu.
Možná si i vyjdete na schůzku, ale většinou se opakuje to, co jsem zmínila. 
Podle mě lidi chtějí být milováni, chtějí toho druhého člověka a chtějí s ním sdílet zažitky a život, ale je to moc komplikované. 
Komu by se chtělo po práci jet hodinu někam do města na schůzku… a komu by se chtělo ještě hodinu na to připravovat, když přijdete unavená z práce a jediné, co vidíte je sprcha, jídlo a chvíli si sednout, nebo jít ven se psem a nebo si najdete jinou výmluvu proč nejít. 
Já sama jsem byla svědkem, že i z těhle online schůzek může být něco víc, ale člověk nesmí být líný a nesmí si to brát moc osobně. 
A pokud se Vám neozve nebrat to jako další zklamání a neuzavírat se do sebe, neříkat si, že je to Vaše vina, nebo že nejste dost dobrá. 
Dnešní svět je prostě moc rychlý, lidi nakupují online, vyhledávají informace online a dokonce i randí online. 
Snad jsou ale tady někde ti správní muži a snad je tady i ten jeden pro mě, když už musím procestovat půl světa, abych ho našla 🙂

0 Komentářů

Napište komentář

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account