Nějakou dobu jsme se s klukama neozvaly, potřebovaly jsme trošku změnu ovzduší a tak jsme se vydaly na menší větší dovolenou. Nechtěly jsme jet nikam moc daleko, ale co je zase daleko, že. A tak jsem klukům nechala dát razítka do pasů, že jsou zdraví a nenakazí půlku Evropy a mohly jsme vyrazit. Zabalily jsme vše potřebné na cestu, aby jsme to přežily a vyrazily. No a jak jinak než autem, jelikož  já , se lítání bojím, jak čert kříže a ani kluky bych do takové věci nikdy nedala. No a vyrazily jsme směr moře, protože už jsme ho zase nějaký ten pátek neviděly a chtěly jsme si smočit nožičky.
     Kluci jsou  neskuteční cesťáci a jízdu autem milujou tak cesta pro ně není žádný problém a k tomu jsme vyrazily na noc takže vše prospaly jen ráno koukaly kde se vůbec vzbudily. No vypadaly spíš jako když se někdo vzbudí po opici a netuší vůbec kde je. No co Vám budu povídat jejich probuzení bylo totiž na odpočívadle někde ve Slovinsku. Ano právě jste na to  přišly, naše konečná byla v Chorvatsku a to na ostrově Krk a ve městě Krk, aby se to nepletlo. Už jsme tam několikrát byli, ale letos jsem nemohla věřit vlastním očím. Jezdím vždy na dovolenou jen se svými chlapečky, ale nikdy jsem nepotkala tolik psů na jednom místě, pokud pominu psí výstavy.
      Po tom co jsme se ubytovaly ,  šly jsme prozkoumat  okolí, pár psů jsme potkaly to mi nepřišlo vůbec divné, ale večer, když jsme šly na promenádu a do města. Tak jsem byla úplně v úžasu, nepotkala jsem snad člověka bez psa. Bylo to naprosto úžasné každý člověk měl nějakého psa ať malého, velkého, chundelatého no tolika ras a zbarvení. Byl to skvělý večer, byla jsem naprosto nadšená. Víc než okolím jsem se kochala tou spoustou psů co jsme potkávaly a cítila jsem se tam skvěle. Nikde ani nepobíhaly zmatení rodiče, kteří mají děti a ne psy a když se pes na takové dítě byť jen podíval tak hned hystericky řvou. Když se psovi chce kadit uprostřed ulice tak na mě nikdo nekoukal jak na vyvrhela , hezky mě obešly jako by nic. Takže i mého staršího chlapečka pak přestalo bavit kadit uprostřed ulic, když z toho asi nic nebylo a chodil hezky a v klidu na travičku jako hodný pes , kde jsem to v klidu mohla sebrat a nezakopávaly o mě turisti, kteří si fotí památky a vůbec netuší, že někde dole je paní co tam sbírá hooo… do kterých by jinak vlítly, jak zběsile fotily. A ta spousta pláží určených jen pro psy nebo malé zátoky kde jsme byli jen my. No co Vám všem budu povídat byla to nádhera a klidně bych tam zůstala.
           Takže kdo chce nikam vyrazit i se svým mazlíkem tak mohu jedině doporučit, ale termín září je asi nej, vzhledem k počasí a méně klasických turistů.                                        A  kde jste byli Vy letos se svými poklady?

0 Komentářů

Napište komentář

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account