Před víkendem:
Máme před sebou delší, sváteční víkend. Nádech minulosti a nostalgie Šestky kalichů, odvaha Krále holí a uvolnění Blázna. Někoho možná tento víkend vrhne do vzpomínek, do dětské hravosti, do milých a uvolněných časů… a mám takový dojem, že to je nepodobno stavu, kdy se vám tak strašně nechce hrát si s dětmi, ale pak se vzchopíte, zlomíte a přece jen to uděláte. A ejhle, vyloupne se z toho nesmírně milý, akční a příjemný čas, jež se otiskne příjemnou vzpomínkou na hodně dlouho.
Zkusme si říct, definovat, co jsme už dlouho nedělali, co nebo koho zanedbali – a pojďme to napravit. Zavzpomínejte si, proberte se minulostí a najděte okamžiky, kdy by nebylo od věci se do pustit do nějakého restu, i přesto, že vám doposud připadal tento rest zbytečný, dávno zavátý prachem nebo dokonce dětinský. Milý, láskyplný a smířlivý – takový může být, když se do těchto restů a témat pustíte právě nyní, v posledních říjnových dnech. Vyplatí se to.
A čas doslova přeje všem novým začátkům. Můžete si sednout a rozplánovat diář. Začít konečně pracovat na něčem, co jste dlouho odkládali, je jedno, jestli to je úklid, nebo nějaký důležitý pracovní projekt, ozvat se lidem, který potřebujete něco říct… můžete úplně cokoliv, co je u vás spojeno s pocitem vděčné radosti za drobnosti nebo co bylo zanedbáváno, protože „to přece do budoucna nemá rozumného využití“. Rozumného možná ne, možná to je risk, možná to je dětinské, možná to je ale vášnivé a životaschopné I PŘESTO.
Je u vás něco životaschopné i přesto?
Tak máte bingo!
Pojďme se spolu podzimně usebrat. SVÁTEČNÍ PÁTEK, hodí se to. Zvu vás dnes do jednoho z výkladů v mé nabídce, vy ho na míru dostanete rozsáhlejší. A zvu vás k nahlédnutí nejen do podzimních témat, ale myslím, že se už prozradím i s těmi tématy adventními, a vánočními, protože tarotskopy už připravuju na tuto dobu.
Celkově celý podzim vypadá moc hezky

0 Komentářů

Napište komentář

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account