Chalupářská zeleninová "bašta"
-
Houbové congee
NelaVávrová||Recepty
Houbové congee 80 g kulaté rýžehlíva ústřičnáhouby Cyclocybe aegerita nebo jakékoliv jinéčesnekčervená čekankačervená mizunazelená mizunatamarisůlolej6 vlašských ořechů1 hrst hráškufenyklová...
-
Frankfurtská polievka
Monika Galgócziová||Recepty
Túto polievku som jedla prvý krát u moje tatuše a veľmi som si ju obľúbila... ...preto, vždy keď tatuša...
-
Kávová zrna
Nikola Sladká||Recepty
Přísady smícháme s nastrouhanymi piškoty a vypracujeme polotuhé těsto, které necháme ztuhnout v chladničce. Potom tvarujeme kávová zrna asi...
-
Povidlový koláč (nekynutý)
Jaroslava Korpášová||Recepty
U nás doma se dříve povidlový koláč pekl jenom z kynutého těsta, vůbec by mne nenapadlo, že by mohl...
-
Rýchla zbytková večera
VierkaCíbiková||Recepty
Manžel mi vraví... prosím ťa...sprav mi rýchlo niečo na večeru.. ponáhľam sa.... Kým sa prezliekol... som zužitkovala párky, ktoré...
-
Cuketové špagety s marinovanými rajčaty a s bazalkovým pestem
RadkaHazuchová||Recepty, hlavní chod, vegan
Cuketové špagety s marinovanými rajčaty a s bazalkovým pestem 1/2 ks Cuketa3 ks Rajčata1 ks Mrkev1 stroužek Česnek1 lžička...
-
Fabada asturiana – španělská fazolová polévka
NelaVávrová||Recepty
Základem fabada je směs paprikové klobásy chorizo, tmavého jelita s rýží morcilly a sušeného vepřového boku pancetty. I s...
-
Cobbler s lesním ovocem
Nikola Sladká||Recepty
Troubu předehřejte na 180 °C a nachystejte si zapékací mísu (30 cm × 40 cm). Ve větší míse smíchejte ovesné...