Zelňačka

Vytisknout recept
Na oleji osmažíme cibulku do zlatova, přidáme bílé zelí i s trochou vody z nálevu, zbytek vylejeme. Na pánvi osmahneme lehoucce klobásu a vložíme do hrnce, přidáme vodu a dáme vařit, přidáme sůl, pepř, bobkový list, nové koření a česnek. Vše promícháme a vaříme dále. Bokem si uvařím brambory a vložím je do polévky když jsou měkké, přidáme smetanu na vaření, pak už jen chvilku povařím a polévka je hotová.
Přeji dobrou chuť *gift*

1ks - Bílé zelí
0,5ks - Pálivá klobása
2ks - Brambory
1ks - Smetana na vaření
2ks - Cibule
ks - Sůl
ks - Pepř
3ks - Bobkový list
ks - Nové koření
ks - Granulovaný česnek
příprava - 10
vaření - 50
Kategorie Polévka
Porce 0
Uvařila Kristýna Wejnarová

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account