Šalát s údeným lososom
-
Fabada asturiana – španělská fazolová polévka
NelaVávrová||Recepty
Základem fabada je směs paprikové klobásy chorizo, tmavého jelita s rýží morcilly a sušeného vepřového boku pancetty. I s...
-
Chrumkavé kolieska
NikolaHrabovská||Recepty
Všetky suroviny spolu zmiešame a vzdnikne nám tuhá hmota. Spravíme valček a zabalíme do potravinarskej fólie a necháme 20...
-
Piškotík raz-dva-tři!
LucieHolbová||Recepty, dezert
Piškotík raz-dva-tři! 1 ks Tučný tvaroh ve vaničce1 ks Zakysaná smetana malý kelímek1 ks Jogurt Hollandia velký kelímek straciatella11/2...
-
Švestkový koláč – univerzální vegan paleo recept
AnnaTůmová||Recepty
Postup přípravy najdete ve videu. Dobrou chuť 🙂180g - Mandlová mouku50g - Kokos60g - Topioková mouka1lžička - Vanilkový extrakt150ml...
-
Mrkvový piškot
JaroslavaFrančíková||Recepty, dezert
Mrkvový piškot 350 g Strouhaná mrkev350 g Polohrubá mouka250 g Cukr krupice1 ks Vanilkový cukr1 ks Kypřící prášek do...
-
Telecí na smetaně
NelaVávrová||Recepty
Telecí na smetaně 800 gtelecí kýty150 mlvývaru200 mlsmetany (30 %)50 gparmazánu2 lžícemásla2 lžíce sekanépetrželkymouka na obalenísůl a pepř 1Telecí...
-
Vitamín C
Zdeňka Zajíčková||Recepty
Limetkovou, pomerančovou, či citronovou kůru nakrájíme na tenká kolečka a necháme na talířku při pokojové teplotě uschnout, dokud není...
-
Vánoční perník
NelaVávrová||Recepty
Perník patří mezi velmi jednoduché buchty a je rychlý na přípravu.