Medvědí tlapky

Vytisknout recept
 
 
 
 
Těsto:
Prosijeme si mouku na vál, smícháme s kořením, cukrem, oříšky, kakaem a zapracujeme vejce a máslo. Těsto necháme odpočinout aspoň hodinu v lednici. 
 
 
 
 
 
 
Medvědí tlapky: 
Formičky na tlapky vymažeme olejem. Naplníme každou těstem tak, aby nebyla příliš plná. 
 
 
 
 
 
Pečení:
Pečeme  na plechu při teplotě 160°C aasi 10 minut. Troubu hlídáme, aby se nám tlapky nespálily. 
Formičky necháme vychladnout a opatrně vyklápíme na vál a obalujeme v míse v cukru smíchaném s vanilkovým cukrem. 
 
 
 
 
 
Přeji pěkný vánoční čas s kávou a cukrovím!!!

30dkg - polohrubá mouka
16dkg - máslo
16dkg - práškový cukr
16dkg - mleté vlašské ořechy
2dkg - kakao
2ks - vejce
1špetka - mletá skořice
1špetka - mletý hřebíček
1špetka - citron. kůra
1ks - vanilkový cukr
příprava - 45
vaření - 10
Kategorie Cukroví
Porce 0
Uvařila Naděžda Křičenská

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account