- Vykuchané pstruhy naplňte posekanou petrželí smíchanou s prolisovaným česnekem a lžící olivového oleje. Zakápněte je citrónem a osolte je. Dejte péct na 200 °C na 15 minut.
- Očištěné brambory uvařte ve slupce a nakrájejte na kolečka.
- Cibuli nakrájejte na kolečka a smíchejte s vinným octem. Vmíchejte do brambor, přidejte vývar a pažitku.
- Salát podávejte s rybou, kterou si podle chuti pokapete citrónem.
TIP! Kvalitního pstruha z našich chovů, pstruha duhového, oceněného značkou Klasa, seženete v Rybářství Kolář.2ks - vykuchaný pstruhks - stroužek česnekuks - 2 hrsti hladkolisté petržele300g - brambory100ml - zeleninový vývar1ks - červená cibule1lžíce - vinný ocet1ks - citronks - hrst čerstvé nasekané pažitky ks - olivový olejks - sůl, pepř příprava - 30vaření - 15