Rozpuštěná a upečená čokoláda
Do směsi přisypte cukr a nechte chvilku vychladit. Postupně zatřete vejce. Dejte do hlubší formy o průměru cca 20 cm Pečte 22 -až 25 minut,
Koláč se má ještě uprostřed chvět, protože jádro koláče zústává polotekuté. Vyjměte z touby, rychle vyklopte a nechte hodinku vychladnout
a odpočinout.
Nenechte se odradit tím , že ne vždy se to dobře vyklopit, nic se neděje , churná to skvěle, i když se to vyjídá lžící z formy
Nedělat často, člověk by se na tom mohl stát závislým a váha si nás potom příliš nevaží.
Přeji dobrou chut!200 g - kvalitní hořká čokolády200 g - máslo250 g - Krupicový cukr5ks - vejcepříprava - 15vaření - 25