Šoulet aneb hrách a kroupy
-
Čínské plněné taštičky z pekingského zelí
NelaVávrová||Recepty
Tradiční masové kuličky balené v taštičkách z pařeného těsta jsou jedním z nejznámějších a nejoblíbenějších pokrmů čínské kuchyně.
-
Tuňákový sendvič
Eva Balšínková||Recepty
Tuňák, cibulka, avokádo, a to vše v kombinaci s lahodnou tatarskou omáčkou od Hellmann's, která je teď ještě krémovější....
-
Pomazánka Cottage ala Budapešť
Zdeňka Zajíčková||Recepty, pomazánka, veg
Pomazánka Cottage ala Budapešť 250 g Sýr Cottage natural1 ks Cibule1 ks Lahůdkové tofu125 g Farmářské máslo1/2 lžička Himalájská...
-
Čokoládové lanýže
Nikola Sladká||Recepty
1. V kastrůlku přivedeme smetanu do varu. Odstavíme a nalámeme do ni polevu. Přidáme máslo a pomazánku a vymícháme...
-
Krémová dýňová polévka
Lenka Hudečková||Recepty, polévka, veg.
Krémová dýňová polévka 1 ks Dýně2-3 ks Mrkev5 stroužek Česnek2 ks Rajče2-3 lžíce OlejBylinky (tyminán, dobromysl,..)Sůl a bílý pepř1...
-
Vepřová kotleta z mangalice/vinagreta, coleslaw s křenem
VandaR.||Recepty
Postup: 1) Vepřové bio kotlety několik hodin před grilováním vyndáme z chladničky, aby získaly pokojovou teplotu. 2) V misce...
-
zelí s klobáskou a jablkem
NelaVávrová||Recepty
zelí s klobáskou a jablkem 500 g sterilovaného bílého zelí2 zelená jablka100 ml jablečného moštu3 oblíbené klobásy (jedna pálivá,...
-
Bulgur s kuřecím masem
MartinaSailerova||Recepty
Bulgur si uvaříme ve dvojnásobném množství vodě, kuřeci prsa grilujeme ci smažíme na kapce oleji.pokud chceme i sosik podlejeme...