Italská kapustičková polévka dvouzrnkou
-
Šťavnaté francúzske zemiaky
Emília Balonová||Recepty
Zemiaky očistíme a nakrájame na plátky. Na dno vymastenej zapekacej misy rozložíme polovicu zemiakov, dochutíme soľou, korením a červenou...
-
Měsíčky s vlašskými ořechy
DagmarKostenková||Recepty
Suroviny na těsto dáme do mísy a rychle zpracujeme na těsto. Zabalíme do fólie, dáme do lednice a vychladíme...
-
Valentýnský dort
AnnaTůmová||Recepty
Dort plný ovoce, sladký jako láska a ze zdravých ingrediencí. Nikdo neodolá.
-
Tuňáková, u nás též žravá pomazánka :)
Kateřina Šebestová||Recepty
Tuňáka okapat, cibuli nájemno. Přidat všechny suroviny, pořádně promichat. Nechat odležet. Nejlépe podávat na kvalitním, čerstvém chlebiku... Ideálně ještě...
-
vafle s ovocem
NelaVávrová||Recepty
Domácí tvarohové vafle, které jsou dokonale vláčné díky tvarohu, ale také nadýchané jako obláček.
-
Čočková polévka
NelaVávrová||Recepty
Když ji ještě navíc doplníte dozlatova opečenou slaninou, zůstanou po obědě na stole jen prázdné talíře.
-
Bramborový knedlík
Lenka Hudečková||Recepty
Bramborový knedlík 10 ks Brambor300 g Hrubá mouka300 g Dětská krupička2 ks Vejce2 lžíce Solamyl2 lžička Sůl Středně velké...
-
Čokoládový koláč v rýžovaru
NikolaHrabovská||Recepty
Mlieko a cukor rozpustíme v hrnci na šporáku pridáme maslo. V miske zmiešame múku, kakao, kypriaci prášok, kúsky čokolády....