Lívance
-
Houbový kuba v portobellu – tradiční české jídlo na Vánoce
KristinaGrey||Recepty
Sušené houby namočte do horké vody na cca 10-15 min. před použitím k vaření receptu. Slijte je, ale vodu...
-
Ořechovo-křenová pomazánka
NelaVávrová||Recepty
Ořechovo-křenová pomazánka 100 g smetanového sýru bez příchutí50 g mletých vlašských ořechů2 lžíce strouhaného křenu½ najemno nastrouhaného jablkamletý bílý...
-
Rybízový sirup s levandulí. Lahodí domácím limonádám i sladkým dezertům
JaroslavaFrančíková||Recepty
Rybízový sirup s levandulí. Lahodí domácím limonádám i sladkým dezertům 500 g Čerstvý rybíz2 lžíce Sušené květy levandue500 g...
-
Velikonoční nádivka
Irena Třesohlavá||Recepty
Tradiční velikonoční nádivka s kopřivami (chutná je ale i s pórkem).
-
Smažené jikry a mlíčí
DagmarKostenková||Recepty
Jelikož můj manžel je vášnivý rybář, u nás jsou ryby stále k dispožici, když kuchá kapra, tak je mu...
-
-
Risotto s medvědím česnekem
NelaVávrová||Recepty
V této variantě se mísí aroma medvědího česneku s lehkou chutí bílého vína.
-
Dietní palačinky
OlgaŠtenglová||Recepty
Všechny suroviny smícháme dohromady, vyšleháme metlou a můžeme smažit. Těstíčko je řidší, ale nebojte, tak to má být. Smažila...