Nepečený čokoládový cheesecake

Vytisknout recept
Kategorie Dezert
Čas přípravy 1 hour 20 minutes
Porce 0
Uvařila HanaRozenska

Ingredience

  • 1 ks Bebe sušenky
  • 400 ml Smetana
  • 1 ks Pomazánkové máslo bez příchutě
  • 400 g Čokoáda na vaření
  • 250 g Tvaroh měkký
  • 1 ks Máslo

Instrukce

  • Do rozmixovaných nebo válečkem rozdrcených sušenek přidáme rozpuštěné máslo.
    Dortovou formu vyložíme pečícím papírem, na něj rovnoměrně rozprostřeme sušenkovou hmotu a dáme na 30 minut do ledničky.
    Do směsi z pomazánkového másla, tvarohu a 250 ml smetany přidáme 400 g ve vodní lázni rozpuštěné a vlažné čokolády a šlehačem vyšleháme na hladký krém.
    Čokoládový krém rozetřeme na sušenkový korpus a opět vložíme asi na hodinu do ledničky.
    Zbytek šlehačky vlijeme do menšího hrnce, přivedeme k varu a poté ihned vypneme. Vmícháme na kousky nalámanou čokoládu, tak aby se spojila se smetanou.
    Téměř studenou polevu opatrně nalijeme na dort a hotový čokoládový cheesecake vložíme na několik hodin zpět do lednice

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account