Horká čokoláda, která vás zahřeje během chladných zimních večerů

Vytisknout recept
Kategorie Nápoje
Čas přípravy 20 minutes
Porce 0
Uvařila Zuzana Zachová

Ingredience

  • 110 g Tmavá kvalitní čokoláda
  • 500 ml Mléko
  • 500 ml Voda
  • 2 lžička Zázvor
  • 3 lžíce Med
  • 1 špetka Sůl

Instrukce

  • Během chladných podzimních a zimních večerů není nic lepšího, než se pohodlně usadit v teplých bačkůrkách před krb nebo televizor a příjemně relaxovat a popíjet přitom horkou čokoládu
    V menším hrnci zahřejeme vodu a mléko. Přidáme na kousky nalámanou čokoládu, osladíme medem, přidáme špetku soli a na jemném struhadle nastrouhaný zázvor. Za občasného míchání necháme čokoládu rozpustit
    Když máme čokoládu rozpuštěnou, ještě chvíli povaříme a přelijeme do sklenic nebo šálků. Na zdraví!

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account