Horká čokoláda, která vás zahřeje během chladných zimních večerů
Ingredience
- 110 g Tmavá kvalitní čokoláda
- 500 ml Mléko
- 500 ml Voda
- 2 lžička Zázvor
- 3 lžíce Med
- 1 špetka Sůl
Instrukce
- Během chladných podzimních a zimních večerů není nic lepšího, než se pohodlně usadit v teplých bačkůrkách před krb nebo televizor a příjemně relaxovat a popíjet přitom horkou čokoláduV menším hrnci zahřejeme vodu a mléko. Přidáme na kousky nalámanou čokoládu, osladíme medem, přidáme špetku soli a na jemném struhadle nastrouhaný zázvor. Za občasného míchání necháme čokoládu rozpustitKdyž máme čokoládu rozpuštěnou, ještě chvíli povaříme a přelijeme do sklenic nebo šálků. Na zdraví!