Horká čokoláda, která vás zahřeje během chladných zimních večerů

Vytisknout recept
Během chladných podzimních a zimních večerů není nic lepšího, než se pohodlně usadit v teplých bačkůrkách před krb nebo televizor a příjemně relaxovat a popíjet přitom horkou čokoládu
V menším hrnci zahřejeme vodu a mléko. Přidáme na kousky nalámanou čokoládu, osladíme medem, přidáme špetku soli a na jemném struhadle nastrouhaný zázvor. Za občasného míchání necháme čokoládu rozpustit
Když máme čokoládu rozpuštěnou, ještě chvíli povaříme a přelijeme do sklenic nebo šálků. Na zdraví!
110g - tmavá kvalitní čokoláda
500ml - mléko
500ml - voda
2lžička - zázvor
3lžíce - med
špetka - soli
příprava - 20
vaření - 0
Kategorie Nápoje
Uvařila Zuzana Zachová

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account