Vynikající vepřová panenka podle Hanky

Vytisknout recept
Kategorie Hlavní jídlo
Čas přípravy 15 minutes
Čas vaření 10 minutes
Porce 0
Uvařila HanaKuzníková

Ingredience

  • 1 ks Vepřová panenka
  • 1 lžička Dijonská hořčice
  • 1 lžička Med
  • 1 lžička Sladká chilli omáčka
  • 3 lžička Worchester
  • 2 lžička Kari
  • 1 lžička Tymián
  • 1 lžička Sůl
  • 2 lžička Solamyl
  • 2 lžička Ořechová medovina

Instrukce

  • Vepřovou panenku si očistíme a nakrájíme na špalíčky, vysoké přibližně jako běžný steak. Smícháme všechny ingredience do jedné misky a do ní dáme připravené špalíčky. Panenku můžeme buď nechat uležet, ale také ji bez problému dát téměř hned na pánev. Rychle osmahneme z obou stran do zlatova (zprudka). Poté dáme do trouby předehřáté na 190 stupňů, přibližně na 5 minut.
    Podáváme s opečenými brambory. Já osobně k tomuto masu dělám brambory, které si uvařím ve slupce, oloupu, nakrájím na 3mm plátky a osmahnu na másle s čerstvou petrželovou natí.
    Dobrou chuť

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account