Bršlicové cannelloni

Vytisknout recept
Kategorie Hlavní jídlo
Čas přípravy 30 minutes
Čas vaření 20 minutes
Porce 0
Uvařila AlenaNaďová

Ingredience

  • 2 hrst Mladé listy bršlice
  • 1 ks Žloutek
  • 250 g Cannelloni - 1 balení
  • 250 g Tvaroh
  • 1 špetka Muškátový oříšek
  • 1 lžička Sůl
  • 1 špetka Černý pepř - podrcený
  • 3 - 4 hrnek Bešamel

Instrukce

  • Do vroucí osolené vody ponořímě cca na 1 minutu canneolli - prostě těstovinové trubky, poté jim dopřejeme lázeň ve studené vodě.
    Mezitím nasloucháme rytmu nože, jenž promění lístky bršlice na malé kousky. A užijeme si její divoké svěží vůně.
    Posílíme zápěstí, když rozšleháním propojíme žloutek s tvarohem.
    Aby těm dvěma nebylo smutno, přidáme pokrájenou bršlici a koření.
    Směs ochutnáme a co nás u toho napadne přidáme. Chcete-li trošku vášně - pak vsup chilli. Pro ostrost více pepře. Pro zajímavost curry.    
    Vylovíme trpělivost a nejlépe si pustíme hezkou hudbu přitom tvarohovou směsí naplníme nejdříve rozehřáté a pak schlazené těstovinové trubky - Canneolli.
    Za odměnu je - již naplněné krásně poklademe jednu vedle druhé do pekáčku.
    Pokocháme se, jak krásně to vypadá a nám se to povedlo 😀  
    Přes tohle přetáhneme pečinku z bešamelu.
    Uložíme do rozehřáté trouby na 20 minut.
    Potom už jen vychutnáme tuhle jemnou lahodu.
    🙂

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account