Jehněčí kotlety s fazolkami
Ingredience
- 2 ks Jehněčí kotlety
- 1 lžíce Olivový olej
- 200 g Brambory
- 300 g Zelené fazolky
- 1 lžíce Kari
- 1 lžíce Máslo
- 1 ks Citron
Instrukce
- Je libo jehněčí kotleta s bramborami a fazolkami? Lákavý recept prozradila Andrejka.Citron vymačkáme a jednu lžíci smícháme se lžící olivového oleje, pepřem, a směsí potřeme kotlety. Přikryté necháme chvíli odpočívat. Brambory oloupeme, nakrájíme a vaříme asi 30 minut v osolené vodě. Mezitím očistíme fazolky, které po 18 minutách přidáme k bramborám.Slijeme. V jedné pánvi rozpustíme máslo, v druhé olej. Brambory spolu s fazolkami vložíme do pánve s rozpáleným máslem, ochutíme kari a opečeme.Zároveň v druhé pánvi opečeme kotlety, a to z každé strany 2 až 4 minuty.Kotletku servírujeme na bramborách s fazolkami.Dobrou chuť 🙂