Vánoční loštický řízek

Vytisknout recept
Navoněná dobrota třeba pro ty, kdo na Vánoce nemají rádi kapra.
Kategorie Hlavní jídlo
Kuchyně Česká
Čas přípravy 20 minutes
Čas vaření 20 minutes
Celkový čas 40 minutes
Porce 0 Individuální
Uvařila Redakce Ženy s.r.o.

Ingredience

  • 150 g Olomouckých tvarůžků
  • 400 g mletého vepřového masa
  • vejce
  • 5 stroužků česneku
  • strouhanku
  • sůl pepř, majoránku, olej

Instrukce

  • Smícháme maso s nastrouhanými tvarůžky, vejcem, česnekem a kořením, přidáme strouhanku, vytvarujeme řízky, obalíme v trojobalu a osmažíme. Hodí se k bramborovému salátu i kaši.

Notes

Olomoucké tvarůžky obsahují plnohodnotné bílkoviny, vápník a mají nízkou energetickou hodnotu. „Díky svému složení jsou Olomoucké tvarůžky skvělou volbou i pro vánoční pohoštění. Dají se s nimi v kuchyni vykouzlit recepty, které zaujmou nejen chutí, ale i lehkostí. Ocení je tak každý, kdo hledá během Vánoc zdravější pochutnání bez zbytečných kalorických výčitek,“ řekl Leoš Kalandra, vedoucí obchodu a marketingu společnosti A. W., výrobce tvarůžků pod značkou Olomoucké tvarůžky.
 
Zdroj a foto: A.W. spol. s r.o. / Olomoucké tvarůžky

©2025 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account