Které z osmi finalistek soutěže KiK Tvář roku se nakonec probojovaly do finále a obsadily vítězné pozice? Byly jsme na slavnostním vyhlášení začátkem prosince a přinášíme vám rozhovory s třemi ženami, které nakonec soutěž vyhrály a odnesly si tak velmi zajímavé ceny. 

Vítězka Kateřina Koudeláková (39 let) získala titul KiK Tvář roku 2017 a společně s ním také fotostory v magazínu Blesk pro ženy, dále dárkové poukázky KiK v hodnotě 25 000 Kč a finanční dar v hodnotě 10 000 Kč. Zároveň bude na KiK facebookové stránce inspirovat ostatní ženy svými tipy a triky z nákupů v KiK.  
Proč jste se do soutěže přihlásila? Co vás na tom nejvíce lákalo?
V této soutěži jsem viděla velkou výzvu a možnost získat nové zkušenosti a zážitky ve svém životě. Lákalo mě poznat nové lidi, novou energii… Což se mi hned od samého začátku splnilo, protože od prvního okamžiku až do konce jsem byla v kontaktu se spoustou úžasných lidí – neskutečná energie a atmosféra. Také jsem si chtěla vyzkoušet, jaké to je prezentovat sama sebe, a i výhra byla pro mě inspirující.
Už jste se někdy profesionálně fotila?
Ne, nikdy. Na tuto příležitost se těším…  
Jste připravená na publicitu, na to že vás lidé budou poznávat na ulici?

Myslím si, že na publicitu se připravit nedá a určitě bych ani nic takového nedělala. Kontakt s lidmi má být z mého pohledu přirozený a jakákoliv zpětná vazba nás posouvá dál. Takže se na toto „neznámo“ vlastně těším.
Co si pořídíte za vyhraný poukaz v KiK a jak naložíte s penězi?

Hned druhý den po soutěži, kdy ze mě opadly ty největší emoce jsem ve vlaku směrem domů přemýšlela nad tím, že by bylo krásné se o své štěstí podělit. Svou týdenní výhru jsem se rozhodla věnovat dvěma ženám (maminkám, které se nachází v těžké situaci). Věřím, že jim to aspoň na chviličku rozzáří jejich oči a budou šťastné.
Vyhraný poukaz KiK věnuji své rodině – každý si může vybrat to, co se mu líbí, a co mu udělá radost.

Vyhrané peníze rozdělím na dvě části. Jednu část věnuji své rodině na nějaký společný zážitek a druhou část věnuji sama sobě na svůj rozvoj v oblasti, která mě zajímá (mezilidské vztahy, duchovní rozvoj).
Co považujete za vaši životní výhru krom té v soutěži KiK?

Každý vnímáme životní výhru jinak. Ta má je ve mně. Udržuji si pozitivní energii a vždy zůstávám sama sebou. Je pro mě důležitá pravdivost a víra v sama sebe. Od toho se potom odvíjí všechny věci a situace v mém životě… 
  
Soutěžící Aleksandra Vitmajerová (25 let), která obsadila druhé místo, získala dárkové poukázky KiK v hodnotě 15 000 Kč.
Proč jste se do soutěže přihlásila? Co vás na účasti nejvíc lákalo?

Jednoho deštivého dne jsem se uvelebila na gauči u okna s hrnkem čaje, malá mi spinkala vedle v pokoji, a já měla chvilku čas, abych se podívala, co se děje ve světě a dodělala resty. Najednou mi vyběhla reklama, kde se hlásalo: hledáme jedinečné ženy.
Za normálních okolností všechny internetové soutěže ignoruji, vždyť nemám šanci nic vyhrát. Ale tato mne něčím zaujala, jedinečná jsme přeci každá… Chvilku jsem se na to koukala, odložila hrnek s čajem a řekla si – “proč ne!” 
Přihlásila jsem se, vybrala nejlepší fotky, co mám, a bylo to. Nejvíce mne lákalo se ocitnout zase mimo ten domácí koloběh s malým dítětem. V ten moment přihlášení jsem si řekla a dost, začni se sebou zase něco dělat, běž do světa. Když jsem o soutěži řekla svému okolí, nečekala jsem takovou velkou podporu, kterou mi dali, byla jsem opravdu dojatá. Už kvůli tomu pocitu to za to stálo! 
Co považujete za vaši životní výhru krom té v soutěži KiK?

Moje životní výhra je založení rodiny. Jsem stále mladá 25letá holka. S manželem jsme se poznali před osmi lety. Vdaná jsem třetí rok a mám krásnou dcerku. No řekněte, co víc si můžu přát? Já mám všechno, oni jsou mojí životní výhrou a jsem na to pyšná. Ale řeknu vám o jedné věci, která mě dělá šťastnou. Je to každý spokojený úsměv, který mi lidé darují, každičký takový je také výhra, která se počítá.
   
Edita Jemelková (36 let), která obsadila ve finále třetí místo, získala dárkové poukázky KiK v hodnotě 10 000 Kč. Edita je pozoruhodná žena, která přes svůj zdravotní handicap (ztráta přes 90 % sluchu), žije opravdu naplno.
Proč jste se do soutěže přihlásila? Co vás na účasti nejvíc lákalo?
Do soutěže jsem se přihlásila, protože jsem chtěla dokázat sobě i ostatním, že i s handicapem to jde, přestože není na první pohled vidět. Chtěla bych tímto povzbudit další lidi, kteří mají také nějaký ten handicap, aby se nestyděli a dopředu se nevzdávali, protože nemají co ztratit. 
Nejvíce mě lákala ne samotná cena, ale už jen ta šance být ve finále, a to vše kolem toho – každému se to nepoštěstí a já jsem za takovou šanci moc ráda, nikdy na to nezapomenu.
Také jsem díky této akci poznala další úžasné lidi kolem soutěže včetně ostatních 7 finalistek. Jsou to úžasné ženy a věřím, že jsme se neviděly naposledy. 
Lidé si vás jistě zapamatují také pro vaši nedoslýchavost, berete to tak, že váš handicap má i své výhody?
Ano, máte naprosto pravdu. Hodně lidí právě nechápe, jak je možné, že i když mám tak velkou ztrátu sluchu – přes 90 % u obou uší po příušnicích, tak přesto pěkně mluvím. To je proto, že jsem o něj přišla až ve třech letech, kdy jsem už uměla mluvit. Myslím, že kdyby se to stalo dříve, tak určitě nebudu umět mluvit tak dobře.
Právě díky mému zdravotnímu problému jsem měla po střední škole potíže sehnat práci – a odtud pochází má láska ke sportu. Začala jsem se v té době věnovat aerobiku, který u nás byl a tam také vznikla myšlenka, jestli nechci aerobik předcvičovat. Nikdy by mně nenapadlo, že by to s mým handicapem šlo.
Popravdě – myslím, že kdybych byla normálně zdravý člověk, asi bych nebyla dnes tím, čím jsem a mohu o sobě myslím i říct, že jsem už něco málo dokázala. 
 *enzo*
Všem třem finalistkám srdečně gratulujeme!

0 Komentářů

Napište komentář

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account