Podzim nyní prožíváme v hezkém počasí babího léta. Ale toto roční období často přináší různé výkyvy počasí, které se projevuje i v prožívání lidí.
Nedostatek slunečního světla, ranní mlhy, výraznější střídání teplot je pro mnoho lidí náročným obdobím. Energie ubývá, do ničeho se nám moc nechce a nejraději bychom zůstali v posteli celý den.
Navíc je fakt, že s blížícím se obdobím Vánoc se tyto nálady ještě více prohlubují. 
Buď se na toto období těšíme, anebo jsme z toho již dopředu otráveni, frustrováni a vánoční svátky bereme jako jedno z nejhorších období.

Z mnoha rozhovorů ale zjišťuji, že ta nechuť k Vánocům je vyvolána buď tím, v poslední době až přehnaným, byznysovým přístupem k těmto svátkům. 
Anebo v mnoha případech jsou tam bolavé vzpomínky z dětství, kdy toto období místo radosti z dárků bylo obdobím strachu, bolesti, obav.
Je to období, kdy se více ponořujeme sami do sebe, kdy se díváme, jak jsme, či nejsme spokojeni se svým životem, zda ten náš život má vůbec nějaký smysl, zda máme vůbec nějakou radost ze života, nebo kde hledat tu radost….
Má to velkou souvislost i s naším vnitřním dítětem, které právě představuje to, co jsme prožili v dětství a co si sebou celý život neseme.

 

Na víkendovém semináři:

VĚDOMÁ CESTA K SOBĚ

17. – 18. 11. 2018 v Praze 

se můžete právě potkat se svým vnitřním dítěte:
– uvolnit bolesti
– transformovat strachy a obavy
– otevřít vnitřní zdroje radosti a pohody
Více informací najdete zde:
http://akademiezivota.cz/vikendovy-seminar-vedoma-cesta-k-…/
Seminář se týká 1. 2. a 3. čakry, kde harmonizace našeho čakerního, čili energetického systému nám hodně pomůže toto období lépe zvládnout.
Určitě k tomu využijte i energetické súfijské cvičení 4 směry ve fb-skupině Akademie života
Info o 1. čakře najdete zde:
http://akademiezivota.cz/energeticke-minimum-1-cast/
 
V případě jakýchkoliv otázek mě prosím kontaktujte. 
Těším se na Vás
 
Anna Bartošová
www.annabartosova.eu
 

0 Komentářů

Napište komentář

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account