Na mém blogu se poslední dobou dějí změny. Jednak se trochu snažím „uhladit design“ a také jsem nově začala spolupracovat s dalšíma dvěma úžasnýma blogerkama. Myslím si, že člověk by měl jít do výzev a vykročit tak ze své komfortní zóny. Poslední dobou se snažím dělat čím dál tím větší kroky 😉
A protože jsem už dlouho nepřispěla žádným receptem, tady je pro vás jeden aktuální 🙂
Suroviny:
-
uzené tofu
vařená cizrna v poměru (v suchém stavu tak půl hrnečku) – nebo jednu plechovku
asi 6 sušených rajčat naložených v oleji
malou cibuli
stroužek česneku
olivový olej
sůl, pepř
Na oleji osmahneme cibulku, přidáme nakrájený česnek, osolíme a nasypeme tofu nakrájené na kostičky. Když se to všechno osmaží a provoní, přendáme to do nádoby s vařenou cizrnou, rajčaty a rozmixujeme. Dochutíme solí a pepřem. Pokud je pomazánka hustá, můžete naředit „vývarem“ z cizrny nebo vodou.
Pokud se chcete podívat na více receptů a inspirovat se, těším se na vás.
Katka
https://katfoblog.blogspot.cz