Manikúra a pedikúra, které mění pravidla hry: Mé dobrodružství s Striplacem

Jsem výrazně letní typ. V zimní kombinéze a na svahu jsem naposledy byla spatřena tak před 20 lety. Od té doby jsem skočila do lyžáků a na lyže jen jednou. Bylo to při úklidu a v obýváku. Tu chvíli jsem si užila jen já a lyže. Pár pozic před zrcadlem a pak jsem je zase uložila na bezpečné místo.*smile*

Teď je ale přesně to, co miluji. Vedro, slunko a modro nade mnou. S rostoucí teplotou stoupá moje energie a taky odhodlání zkoušet nové věci. A tak moje další poprvé bylo na světě raz dva! Jdu na manikúru a pedikúru. Věk už na to rozhodně mám.:-DRiskovat nehodlám, takže volím osvědčené služby kosmetického salónu Vlasty Libotovské. Tentokrát mě však nečeká kosmetika, ale moje premiéra mani a pedi. Usedám do křesla a s překvapením zjišťuji, že budu mít 2v1. Manikúru i pedikúru zároveň. Tento salón má prostě vždycky něco extra, čím mě překvapí. Ujímají se mě dvě mladé milé slečny a moje premiéra může začít.:-) 

Kůži na nohou si v nepravidelných intervalech (což u mě znamená, jak si vzpomenu) ošetřuji skleněným pilníkem a krémem, ale v sandálech a žabkách dostávají nohy zabrat, takže to chce trošku „přitvrdit”. Přístroj s frézami různých hrubostí si jednoduše poradí se zrohovatělou kůží na chodidlech a zároveň i šetrně ošetří jemnou kůži v okolí nehtů a i nehty samotné. Vše pobíhá na sucho (nohy se před výkonem desinfikují) a bezbolestně. Což je další příjemné překvapení. A vzápětí prožívám další. Po ošetření je třeba kůži hydratovat. Sice by stačilo „jen” vetřít krém, ale s masáží plosek dostává toto ošetření jiný rozměr. Prostě paráda. Navíc přípravky na nohy GEHWOL, které v salonu používají a prodávají jsou čistě přírodní. Hydratují ošetřenou kůži, a když je potřeba tak pomůžou i s dalšími obtížemi, které občas trápí i mě a nejen v létě, např. unavené nebo oteklé nohy.

Ve stejný čas, kdy nožky zažívají premiéru profesionální pedikúry, se druhá slečna věnuje mým rukám. Nejprve přichází na řadu odlakování laku, který už bohužel nesl známky opotřebení – místy se odlupoval a taky jsem si dokázala neplánovaně dva nehty popsat propiskou.*smile* Takže to muselo pryč, stejně jako přebytečná kůžička. Ještě vytvarovat nehty pilníkem a je to.

Moje nožky i ruce jsou jako nové a teď přichází dilema – který lak vybrat? Ujíždím poslední dobou na nejrůznějších odstínech růžové, takže můj pohled samozřejmě nejdříve zamířil k této barvě. Ale hned vedle byla kromě dalších i mentolová zelená. Takže kterou? Nevím. Asi chci obě! A mám je.;-) Oba odstíny jsou z řady svlékacích laků Striplac. Slečna mi střídavě lakuje nehty na levé a pravé ruce a já je vkládám do LED lampy, „zapejkám” a po chvíli mám úchvatně barevné nehty jako lentilky.*heart*

Když zjistím, že lak mi vydrží 7 až 10 dnů bez oděrek a pak ho jen lehce odloupnu, tak se moje nevěřící já usměje. Ale je to tak! Dala jsem zátěžovou zkoušku – práci na zahradě a lak odolal pletí záhonů i sekání trávy.:-D Dnes je to sedmý den a já zírám, protože lak vypadá úplně stejně, jako když jsem vycházela ze salónu.

Když si budete chtít užít profi péči, tak vyrazte za Vlastou Libotovskou. Suchou medicinální pedikúru můžete vašim nožkám dopřát za 450 Kč (na rozdíl od klasické pedikúry je vhodná i pro diabetiky a navíc pokud trpíte na kuří oka, tak vám pomůže i s nimi). A pokud chcete mít skoro na dva týdny pokoj od lakování, tak za lakování Striplac dáte 350 Kč (bez manikury) a k němu dostanete i originální metalické tetování.

A jestli se rozhodnete v hýčkání pokračovat, tak si vyšetřete dalších 20 minut a užijte si indickou relaxační masáž hlavy. Stres, který vás trápí, zmizí, stejně tak i únava, prokrví se vám vlasové kořínky, což podpoří růst vlasů, dokáže odbourat pískání v uších a může také odstranit i bolesti krční páteře. Tuto masáž si můžete dopřát za 250 Kč.
Děkuji Vlastě a jejímu týmu za skvělou péči a už teď se těším na další návštěvu.*heart*

Zdroj: Petra Štelcová

0 Komentářů

Napište komentář

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account